Etusivu Syksy Käsikirja Alkuopetus Kauppa Yhteystiedot Toimintaideat


UUSIA TUULIA

Lähdetään Musiikkimatkalle kirjat ja levyt antavat käytännön vinkkejä ja uusia tuulia alkuopetuksen musiikkituntien suunnitteluun. Kirjat soveltuvat musiikkikasvatuksen vuotuisen opetussuunnitelman toiminnan toteuttamiseen. Lisäksi kirjojen teemat noudattelevat vuoden kiertoa.

RYTMIKASVATUS

Kirjoissa ja levyillä korostuu erityisesti rytmikasvatus, joka on suoraan yhteydessä lukemaan ja kirjoittamaan oppimiseen.Kirja sisältää mm. sanarytmiikkaa, jota voidaan harjoitella vaikkapa kehosoiton kautta.
Materiaalin käyttäminen ei välttämättä vaadi laajaa soitin valikoimaa. Kijoissa on vinkkejä omien soitinten rakentamiseen ja CD-levy toimii harjoitusten tukena.

MUSIIKKILIIKUNTA

Lapsi oppii parhaiten uutta asiaa päästessään kokeilemaan ja harjoittelemaan sitä liikkumisen ja leikin kautta. Näin ollen kirjoissa on jokaisen laulun yhteydessä myös mukaansa tempaavia musiikkiliinkunta vinkkejä.

MONIPUOLINEN TYÖVÄLINE

Kappaleiden tarinoiden kielellinen ilmaisu on rikasta ja monipuolista ja toimii siksi hyvin myös alkuopetusikäisten lasten kanssa. Levyjen kaikki kappaleet on avattu kirjoissa rytmiikan, musiikkiliikunnan, tanssin, lorujen ja satujen kautta johdatellen lapset laulujen kiehtoviin maailmoihin.Lue lisää ja katso talviset vinkit lasten musiikkitoimintaan täältä.


Lähdetään Musiikkimatkalle 1 & 2 Kirjat ja Levyt nyt edullisesti yhteishintaan 75,00 €!

OstaLue lisää ja kuunteleKaipaatko lisää vinkkejä?
Liity iloiseen Rummunlyöjä ryhmäämme Facebookissa

Liity tästä

© Suomen Musiikkimatka Oy 2017 email:musiikkimatkalaskutus@gmail.com puh: 040 187 4763 / © kuvat: www.fairytalepetronella.com

Etusivu Syksy Käsikirja Alkuopetus Kauppa Yhteystiedot Toimintaideat