Etusivu Matkaopas Käsikirja Kevät Kauppa Yhteystiedot

Kerää koko sarja

UUTTA ! Liity nyt POSTILISTALLEMME ja saat Musiikkimatkan uudet KERÄILYKORTIT ilmaiseksi!

24 värikästä korttia

Olet varmaan käyttänyt loru- ja runokortteja työssäsi lasten kanssa ja tiedät kuinka lapset niistä tykkäävät. Me mietimme pitkään, että painaisimme hieman uudenlaiset kortit lasten musiikkitoimintaan, mutta päätimme sitten lopulta, että kirjojen tekeminen on enemmän meidän juttumme.

Ehdimme kuitenkin jo suunnitella toiminnallista korttisarjaa, jossa olisi 24 korttia täynnä loruja, musiikkileikkejä, rytmityksiä, soitinrunoja -ja kaikkea muuta mukavaa. Nyt jaamme ne kanssasi -aivan ilmaiseksi. Vain painotyö jää sinulle.

Kortit ovat ammattimaisesti laadittuja pdf-tiedostoja, jotka sinun on helppo tulostaa A4 paperille. Niissä on itse tekstin lisäksi myös värikäs kansikuva. Sinun tarvitsee vain tulostaa kortti, leikata ääriviivoja myöten ja taittaa keskeltä, niin kortti on valmis. Sitten voit joko liimata kortin kiinni tai laminoida sen.

Kaksi uutta keräilykorttia lennähtää sähköpostiisi aina kuukauden välein. Lisäksi saat Marikan uuden “Nuotin Vierestä” -sähköposti-blogin, jossa maalaillaan uusia kuvioita varhaiskasvatuksen taivaalle. Saat myös tietoa ja sisäpiirin tarjouksia meidän materiaaleista ja koulutuksista. Siis kaikkea varsin hyödyllistä. Et sitoudu mihinkään. Voit halutessasi koska vain poistua postilistaltamme. Emme jaa tietojasi kenellekään muulle, milloinkaan.

Miksi ihmeessä ilmaiseksi?

Olemme pieni yritys, mutta meillä on suuri missio; levittää musisoinnin riemua kaikille suomalaisille lapsille ja auttaa sinua arvokkaassa työssäsi. Haluamme, että kaikki lapset saavat hyvää musiikin varhaiskasvatusta, hyvän ensimmäisen kokemuksen musiikista, sillä se on niin monella tavalla korvaamattoman arvokasta.

PS. Pitäisiköhän ystäväsikin näistä korteista?

Jaa tästä:

Liity tästä:1993

Lokki liihottaa meren yllä sinisellä taivaalla ja kallio varpaiden alla tuntuu suorastaan polttavalta. “Marika….miten se tuuli soittaakaan?” kysyy viisivuotias Ville-Kalle. Olemme kissankellojen kanssa keväisellä luontoretkellä Mustikkamaalla Helsingissä.

Retkemme alkoi oikeastaan jo kuukausi sitten, aivan huhtikuun alussa, kun aloimme maalaamaan talvesta heräilevän luonnon värejä. Otimme musiikkituokiolla uuden laulun käyttöön se oli aina ihanainen Väriarvoitus. Aluksi haimme kappaleesta ihan vaan perusrytmiä rytmikapuloita soittamalla. Seuraavalla musiikkihetkellä jaoimme jokaiselle värille omat soittoryhmät. Lapset saivat pohtia, miltä kuulostaa punainen, keltainen ja sininen musiikki.

Siitä siirryimme sitten eteenpäin työstämään vesivärityöt pää-ja väliväreistä. Ja tämä luontoretki kruunasi koko homman. Vuonna 1993 ei vielä ollut Lähdetään Musiikkimatkalle -kirjojen 237 valmista ideaa, mutta toimintatapa ja lähestymiskulma minulla silloin jo oli. Vuodet lastentarhanopettajana ja taidekasvattajana opettivat minulle mikä toimii käytännössä ja siitä käytännön maailmasta ovat nämä kirjat ja levyt syntyneet.
Rannalla

Lähdetään Musiikkimatkalle 1 levyltä.

Musiikkimatkan levyillä ja kirjoissa matkaillaan monenlaisissa maisemissa.
Tässä ollaan Karibianmeren äärellä. Loppulaulussa soivat vahvasti
Afrikkalaiset sävelet ja rytmit. ♬ & ✎ & © Marika ja Luri LuokkalaKokeile Musiikkimatkan mukavaa ja vaivatonta reseptiä lasten musiikkikasvatukseen. Tässä 7 työkalua jotka otat heti käyttöösi

① Soitinruno

Soitinrunoissa lapset pääsevät toimintaan osallisiksi, vaikuttamaan arvoisellaan tavalla musiikkihetken kulkuun. Lue ja soita Kolme Kummitusta -soitinruno, jossa käytetään erityisiä ”kummitussoittimia”: kattilan kansia, kattiloita, kauhoja, peltipurkkeja, tiskiharjoja, lusikoita jne. Luotte yhdessä jännittävän äänimaailman, missä jokainen soittaja on tärkeässä osassa.

② Loru

Loru on rytmiä täynnä. Osaat varmasti rummuttaa pöytään Au-ringon-kuk-ka, aivan, ja niin osaavat lapsetkin. Tämä kielemme on se joka muovaa musiikkimme rytmin, ja loruilu on rytmiikkaa parhaimmillaan.

③ Liikuntaleikki

Liikuntaleikit ovat suosittuja. Nyt siivotaan, hei siivotaan -leikissä pölyt saavat kyytiä ja lelut löytävät tiensä hyllylle vaudikkaasti. Yhteistyöllä, musiikin tahdissa, siivous sujuu kuin tanssi.

④ Musiikkileikki

Kokeile musiikkileikkiä, jossa asetutaan piirimuodostelmaan ja tehdään sadepisaroita kaverin olkapäille, päälaelle ja selkään. Ai miten pisarat ovat ihanan hentoisia ja lempeitä. Yhdessä tekemällä vahvistatte yhteisöllisyyttä ja myönteistä tunneilmastoa.♫ ♩ ♬ ♪ ♬ ♫ ♩ ♬ ♪ ♬ ♫ ♩ ♬ ♪ ♬ ♫ ♩ ♬

Nuotin vieressä on paljon vapaata tilaa
Ja etsivä löytää

♫ ♩ ♬ ♪ ♬ ♫ ♩ ♬ ♪ ♬ ♫ ♩ ♬ ♪ ♬ ♫ ♩ ♬

237 MUSIIKILLISTA TOIMINTAIDEAA SUORAAN KÄYTTÖÖSI: 5 KIRJAA + 2 LEVYÄ VAIN 149

OstaLue lisää ja kuuntele⑤ Rytmiharjoitus

Tee rytmiharjoitus, jossa lapset vastaavat soittoosi kaikuna, ja sitten on lasten vuoro tehdä rummutuksia kaiun vastaillessa. Syntyy rytmikäs vuoropuhelu, jossa opitte ja luotte uusia rytmejä.

⑥ Musiikkiliikunta

Leiki lasten kanssa Rapakoiden Sankarit ja Vauhdikkaat Pisarat -musiikkiliikutaleikki, jossa Sankareilla voi olla jalassaan kumisaappaat ja Vauhdikkailla Pisaroilla veden sävyisiä huiveja tai kepin päähän kiinnitetty pitkähkö silkkipaperisuikale. Laita soimaan Litinöitä Lätinöitä -laulu ja näin Sankarit ja Pisarat pääsevät matkaan. Lapset oppivat odottamaan omaa vuoroaan ja tunnistamaan musiikista sen keveän ja raskaan osion.

⑦ Tanssi

Kuninkaallisempaa poljentoa löytyy “Ilo on palvella hovissa Kaarle Kustaan - Duurin ja Mollin juhlatanssista. Siinä lapset astelevat arvokkaasti parijonossa, tekevät juhlallisia käännöksiä ja rojaaleja vilkutuksia sekä kumarruksia. Tanssin pyörteissä opitaan musiikin rakenne ja kulku.”Ruvetkasme, rohjetkasme, elkäs ääntämme hävetkö”.
(Kanteletar)
Päivitä osaamisesi työkalupakkia. Musiikkimatkalle paketti 5 nyt tarjous hintaan 149

OstaLue lisää ja kuuntele

Kiinnostuitko? シ

Katso mitä kaikkea voisit tehdä:


☀ KEVÄÄLLÄ

☂ SYKSYLLÄ

❄ JOULUNA

LUE JA KUUNTELE LISÄÄ

Lue myös lisää käsikirjastamme täältä.

Lisää luettavaa?

Olet lämpimästi tervetullut iloiseen RUMMUNLYÖJÄ ryhmäämme FACEBOOKISSA.
Löydät sieltä lisää vinkkejä ja paljon kiinnostavaa keskustelua. Liity nyt!


✎ Tekstaa meille

Tarvitsetko lisää tietoa tuotteistamme, postituksesta, laskutuksesta? Haluaisitko antaa palautetta? Lähetä tekstiviesti numeroon:

☎ 041-743 34 20

Vastaamme nopeasti, emmekä soita takaisin jollet erikseen pyydä.
Voit toki myös halutessasi soittaa numeroon.
Palvelu on auki arkisin 10-16:00 ja vastaamme viestihin kyllä muinakin aikoina mahdollisuuksien mukaan. © Suomen Musiikkimatka Oy 2019 email:musiikkimatkalaskutus@gmail.com puh: 040 187 4763 / © kuvat: www.fairytalepetronella.com Käytämme evästeitä. Käyttämällä sivujamme hyväksyt niiden käytön. LUE TIETOSUOJASELOSTE

Etusivu Matkaopas Käsikirja Kevät Kauppa Yhteystiedot