Lähdetään Musiikkimatkalle 2 Kirja ja Levy

39.00

Lähdetään Musiikkimatkalle 2 kirja ja levy tarjoaa sinulle 68 toiminnalissa vinkkiä lasten musiikkitoimintaan. Leikki-ideoita, kehorytmiikkavinkkejä, rytmiharjoituksia, loruja, satuja ja paljon muuta. Kirja syventää aiemmin julkaistua Lähdetään Musiikkimatkalle, Opas Soiville Poluille ja Rytmikkäille Reiteille -kirjaa.
Saat kirjan mukana  cd-levyn, jossa on instrumentaaliversiot edellisen levyn lauluista. Ajattele miten monipuolisesti voit käyttää musiikkia, kun laulun teksti ei ole sitomassa ideoitasi. Esimerkiksi Lehmän Joululaulun tausta sopii mainiosti kepeiden keijuen tanssia taustoittamaan.

“Toiminta, jossa tekeminen on tärkeämpää kuin lopputulos, on kuin suuri seikkailu.”Saat kirjasta myös mukaavaa luettavaa nukkariin tai tekemistä syventämään. Kirjassa on kuusi kertomusta / satua jotka liittyvät laulujen aiheisiin. Petronella Grahnin satukirjamainen kuvitus täydentää tarinoita. Musiikin, satujen, tarinoiden ja leikkien taikuutta ei lapsen maailmassa voi koskaan olla liikaa. Musiikki on lempeä peili, joka antaa siivet niin lapsille kuin aikuisillekin.Hyppää mukaan, matka jatkuu!

Varastossa

Kuvaus

Marika Luokkala, kuvitus Petronella Grahn
ISBN 978-952-68435-1-3
A4 | kierrelankasidonta | 66 sivua

Saatat myös pitää...