Lähdetään Musiikkimatkalle 2 Kirja ja Levy

39.00

Toiminta, jossa tekeminen on tärkeämpää kuin lopputulos, on kuin suuri seikkailu.

 Lähdetään Musiikkimatkalle 2 tarjoaa sinulle kymmeniä musiikkitoiminta- ja leikki-ideoita sekä kehorytmiikkavinkkejä ja rytmiharjoituksia.

Kirja johdattaa sinut satujen, lorujen, tarinoiden ja soitinrunojen kiehtoviin maailmoihin. Kirjan taianomainen kuvakirjamainen kuvitus tukee tätä matkaa upeasti.

Lähdetään Musiikkimatkalle 2 syventää aiemmin julkaistua Lähdetään Musiikkimatkalle, Opas Soiville Poluille ja Rytmikkäille Reiteille -kirjaa. Saat sen mukana  cd-levyn, jossa on instrumentaaliversiot edellisen levyn lauluista. Ajattele miten monipuolisesti voit käyttää musiikkia, kun laulun teksti ei ole sitomassa ideoitasi. Vaikkapa tuon Lehmän Joululaulun tausta sopii vallan mainiosti kepeiden keijuen tanssia taustoittamaan.

Saat kirjasta myös mukaavaa luettavaa nukkariin tai tekemistä syventämään. Kirjassa on kuusi mukaansatempaavaa kertomusta/satua jotka liittyvät laulujen aiheisiin. Musiikin, satujen, tarinoiden ja leikkien taikuutta ei lapsen maailmassa voi koskaan olla liikaa. Musiikki on lempeä peili, joka antaa siivet niin lapsille kuin aikuisillekin.

Tervetuloa mukaan, matka alkaa!

Lue lisää…

Varasto loppu

Kuvaus

Lähdetään Musiikkimatkalle 2 kirja syventää aiemmin julkaistua Lähdetään Musiikkimatkalle, Opas Soiville Poluille ja Rytmikkäille Reiteille -kirjaa.

Saat käyttöösi lisää vinkkejä levyn laulujen käyttöön. Satuja, loruja, tarinoita, musiikkileikkejä, musiikkiliikuntaideoita, soitinrunoja, kehorytmiikkavinkkejä sekä rytmiharjoituksia, joiden myötä pääset syventämään entisestään toimintaa.

Mukana on cd-levy, jossa on instrumentaaliversiot edellisen levyn lauluista. Tämä antaa lisää vapautta käyttää musiikkia mm. toiminnan taustalla, kuunteluhetkillä, rytmiikkaharjoituksissa ja musiikkiliikunnassa. Lue lisää…

Saatat myös pitää...

  • Lehmän Joulu Soiva CD-kortti 5 kappaletta

    24.80
    Lisää ostoskoriin
  • Lähdetään Musiikkimatkalle Levy ja Kirja

    39.00
    Lue Lisää