Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirja musiikkimatkailijoille

38.60

Tämä kirja on oikein hyvä valinta kaikille musiikista kiinnostuneille varhaiskasvattajille musiikkitoiminnan perustaksi.

Saat kirjasta tietoa ja vastauksia mm. eri-ikäisten lasten musiikillisiin kehitysvaiheisiin, mitä miksi ja milloinkin kannattaa tehdä. Kirja on kirjoitettu innostavasti ja se sisältää selkeät käytännön vinkit eri aihealueiden käsittelyyn.

Kyseessä ei ole kuivakka teoriakirja, vaan musiikin iloa pursuava teos joka on täynnä erilaisia harjoituksia, vinkkejä, loruja, rytmityksiä ja vaikka mitä.

Katso tarkempaa tietoa TÄÄLTÄ.

Tuolta alempaa löytyy Marikan alkupuhe napattuna kirjasta.

Varastossa

Kuvaus

Marika Luokkala, kuvitus Petronella Grahn
ISBN 978-952-68435-1-3
A4 | kierrelankasidonta | 54 sivua

Lukijalle:

Tämä kirja on omistettu kaikille musiikin varhaiskasvatuksesta kiinnostuneille kasvattajille taitotasosta riippumatta.

Kirjan keskeisimpinä tehtävinä näen musiikin voiman valottamisen lapselle, hänen kasvulleen ja kehitykselleen, sekä sen, että jokainen kasvattaja saisi itselleen musiikista luontevan ja iloa tuottavan arjen työvälineen.

Kirjassa pohditaan musikaalisuutta ja sitä, millaisia taitoja musiikin varhaiskasvatuksen toteuttamiseen tarvitaan. Kirjassa myös rohkaistaan musiikin luovaan käyttöön, sillä musiikki kuuluu kaikille ja kaikkialle.

Kirjassa sukelletaan musiikkikasvatuksen alkulähteille. Pohditaan, mistä hyvä musiikkihetki on tehty ja mikä rooli on aikuisen asenteella sekä kuinka merkityksellistä osallisuus on lasten kanssa toimittaessa.

Kirja antaa sinulle tietoa musiikin merkityksestä lapsen kokonaisvaltaiselle kehitykselle ja musiikkikasvatuksen monipuolisista toimintatavoista.

Esittelen alle 3-vuotiaiden ja 3 – 6-vuotiaiden lasten musiikilliset kehitysvaiheet ja annan lukuisia toimintavinkkejä suoraan arjen toimintaan käyttöön otettaviksi.

Tämä kirja ei oikeastaan ole koskaan valmis, sillä jokainen kasvattaja täydentää sitä omalla ainutkertaisella kokemusmaailmallaan musiikista.

– Marika Luokkala

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 21 × 27 × 1 cm
Maksutapa

Verkkopankki

Saatat myös pitää...