Lähdetään Musiikkimatkalle Täydellinen -paketti

149.00

Tämä Musiikkimatkalle -paketti on nyt valmis.  Paketti sisältää Lähdetään Musiikkimatkalle 1 ja 2 kirjat ja levyt, Matkaopas Rytmikkäille Reiteille ja Matkaopas Soiville Poluille -kirjat, sekä Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirjan Musiikkimatkailijoille.

Paketti on työkalu, jonka avulla suunnittelet lasten vuotuisen musiikkitoiminnan. Musiikkimatka ja Matkaopas -kirjat noudattavat vuoden kiertoa. Löydät niistä aina ajankohtaan sopivaa tekemistä. Lauluja, soittoja, tansseja, rytmittelyjä, soitinrunoja, soitinsatuja, musiikkiliikuntaa, musiikkileikkejä, loruja, satuja, rytmiharjoituksia, ja kuvallisen ilmaisun vinkkejä. Näiden neljän kirjan tekeminen toimii ja rakentuu yhteen mukana olevien Musiikkimatka 1&2 levyjen laulujen ympärille. Saat 237 käyttövalmista toimintaideaa + runsaasti hyödyllistä tietoa käytettäväksi lasten musiikkitoiminnassa.

Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirja Musiikkimatkailijoille antaa sinulle tietoa ja vastauksia mm. eri-ikäisten lasten musiikillisiin kehitysvaiheisiin, milloin, miksi ja mitä kannattaa tehdä. Kirja on kirjoitettu innostavasti ja se sisältää selkeät käytännön vinkit eri aihealueiden käsittelyyn.

Kyseessä ei ole kuivakka teoriakirja, vaan musiikin iloa pursuava teos, joka on täynnä erilaisia harjoituksia, vinkkejä, loruja, rytmityksiä.

Lue kirjoista tarkemmin ja kuuntele lauluja täältä, ja täällä on tarkempaa tietoa käsikirjasta.

Kuvaus

 

 

 

Saatat myös pitää...