Musiikkimatkalle paketti 5

149.00

Tämä Musiikkimatkalle -paketti on nyt täydellinen.  Paketti sisältää Lähdetään Musiikkimatkalle 1 ja 2 kirjat ja levyt, Matkaopas Rytmikkäille Reiteille ja Matkaopas Soiville Poluille -kirjat, sekä Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirjan Musiikkimatkailijoille.

Paketti on toimiva kirjasto, jonka avulla otat lasten vuotuisen musiikkitoiminnan haltuun helpolla ja hauskalla tavalla. Musiikkimatka ja Matkaopas -kirjat noudattavat vuoden kiertoa. Löydät niistä aina ajankohtaan sopivia tekemisiä. Lauluja, soittoja, tansseja, rytmittelyjä, soitinrunoja, soitinsatuja, musiikkiliikuntaa, musiikkileikkejä, loruja, satuja, rytmiharjoituksia, ja kuvallisen ilmaisun vinkkejä. Näiden neljän kirjan tekeminen toimii ja rakentuu yhteen mukana olevien Musiikkimatka 1&2 levyjen laulujen ympärille. Saat 237 käyttövalmista toimintaideaa + runsaasti hyödyllistä tietoa käytettäväksi lasten musiikkitoiminnassa.

Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirja Musiikkimatkailijoille antaa sinulle tietoa ja vastauksia mm. eri-ikäisten lasten musiikillisiin kehitysvaiheisiin, milloin, miksi ja mitä kannattaa tehdä. Kirja on kirjoitettu innostavasti ja se sisältää selkeät käytännön vinkit eri aihealueiden käsittelyyn.

Kyseessä ei ole kuivakka teoriakirja, vaan musiikin iloa pursuava teos, joka on täynnä erilaisia harjoituksia, vinkkejä, loruja, rytmityksiä ja vaikka mitä.

Lue kirjoista tarkemmin ja kuuntele lauluja täältä, ja täällä on tarkempaa tietoa käsikirjasta.

Huomaathan, että Matkaoppaat ovat ennakkotilauksessa. Kirjojen arvioitu saapumisaika on 21.01.2019. Postitamme tämän paketin sinulle kahdessa erässä, jotta pääset heti käyttäämään materiaalia.

Kuvaus

 

 

 

Saatat myös pitää...