Lähdetään Musiikkimatkalle Täydellinen -paketti

149.00

Tämä Musiikkimatkalle -paketti on nyt täydellinen.  Paketti sisältää Lähdetään Musiikkimatkalle 1 ja 2 kirjat ja levyt, Matkaopas Rytmikkäille Reiteille ja Matkaopas Soiville Poluille -kirjat, sekä Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirjan Musiikkimatkailijoille.

Saat Pakettista työkalun, jonka avulla suunnittelet lasten vuotuisen musiikkitoiminnan ja säästät omaa aikaasi.

Musiikkimatka ja Matkaopas -kirjat noudattavat vuoden kiertoa. Löydät niistä aina ajankohtaan sopivaa tekemistä. Lauluja, soittoja, tansseja, rytmittelyjä, soitinrunoja, soitinsatuja, musiikkiliikuntaa, musiikkileikkejä, loruja, satuja, rytmiharjoituksia, ja kuvallisen ilmaisun vinkkejä.

Näiden neljän kirjan tekeminen toimii ja rakentuu yhteen mukana olevien Musiikkimatka 1&2 levyjen laulujen ympärille. Saat 237 käyttövalmista toimintaideaa + runsaasti hyödyllistä tietoa käytettäväksi lasten musiikkitoiminnassa.

Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirja Musiikkimatkailijoille antaa sinulle tietoa ja vastauksia mm. eri-ikäisten lasten musiikillisiin kehitysvaiheisiin, milloin, miksi ja mitä kannattaa tehdä.

Kirja on kirjoitettu innostavasti ja se sisältää selkeät käytännön vinkit eri aihealueiden käsittelyyn. Kyseessä ei ole kuivakka teoriakirja, vaan musiikin iloa pursuava teos, joka on täynnä erilaisia harjoituksia, vinkkejä, loruja, rytmityksiä.

Älä enää odota, vaan ota Musiikki isompaan osaan työssäsi. Lähde Matkalle Musiikin kiehtoviin maailmoihin, huomaat että se kannattaa.
Hanki nyt omaksesi musiikin pikkujättiläinen: Lähdetään Musiikkimatkalle Täydellinen -paketti.

Ja niin vain on että…

…Sinä olet kohta se henkilö jota aina pyydetään vetämään yhteiset musiikkihetket.

 

Kuvaus

Sisältö:
Lähdetään Musiikkimatkalle Kirja ja Levy | ISBN 978-952-68435-0-6
Lähdetään Musiikkimatkalle 2 Kirja ja Levy | ISBN 978-952-68435-1-3
Musiikin varhaiskasvatuksen käsikirja musiikkimatkailijoille | ISBN 978-952-68435-1-3
Matkaopas Soiville Poluille | ISBN 978-952-68435-3-7
Matkaopas Rytmikkäille Reiteille | ISBN 978-952-68435-4-4

Saatat myös pitää...