Soivia Polkuja ja Rytmikkäitä Reittejä kombo työyhteisöille

Alkuperäinen hinta oli: €175.00.Nykyinen hinta on: €99.00.

Teimme Soivia Polkuja ja Rytmikkäitä Reittejä -koulutuksesta helppokäyttöisen e-kirjan. Se sisältää kaiken koulutuksen materiaalin teksteinä sekä videoina. Yli kaksi tuntia rummutuksia, kehorytmejä, soittoja ja lauluja.

Löydät kirjasta myös runsaasti eri aiheisiin liittyvää lisämateriaalia, sekä 13 mukavaa lastenlaulua ja niiden nuotit.

Kirja on pdf -muodossa, ja toimii kaikilla laitteilla. Saat sen sähköpostilaatikkoosi heti kun olemme käsitelleet tilauksesi. Kirjassa ja koulutuksessa ei ole aikarajoitusta. Katso tarkemmin täältä. Tällä lisenssillä voit jakaa materiaalin työyhteisössänne maks. 20 hengelle. Voit valita kassa sivulla maksutavaksi laskutuksen, ja lisätä “lisätietoja” -kenttään tarvittavat laskutus- ja viitetiedot.

Uskon että kirjan ja sen sisältämien videoiden lämminhenkinen ja empaattinen materiaali innostaa sinua käyttämään musiikkia enemmän, taitotasostasi rippumatta, arvokkaassa työssäsi lasten parissa. Joten jos et ole vielä osallistunut Soivia Polkuja -koulutukseen, tai haluat palata sen pariin uudelleen, niin kirja on nyt saatavilla kesän ajan tarjoushintaan.

Hyppää kyytiin, matka alkaa!

 

PS. Materiaalista on saatavilla henkilökohtainen lisenssi verkkopankkimaksulla. Lue lisää täältä. Alla olevasta videosta saat selkeän kuvan kirjasta, ja miten helppoa sitä on käyttää.

 

Tuotetunnus (SKU): KOMBO-SP-20 Osastot: ,