Soivia Polkuja ja Rytmikkäitä Reittejä kombo

Alkuperäinen hinta oli: €35.00.Nykyinen hinta on: €26.80.

Teimme Soivia Polkuja ja Rytmikkäitä Reittejä -koulutuksesta helppokäyttöisen e-kirjan. Se sisältää kaiken koulutuksen materiaalin teksteinä sekä videoina. Yli kaksi tuntia lauluja, soittoja, rummutuksia, kehorytmejä, loruja ja leikkejä.

Löydät kirjasta myös runsaasti eri aiheisiin liittyvää lisämateriaalia, sekä 13 mukavaa lastenlaulua ja niiden nuotit.

Kirja on pdf -muodossa, ja toimii kaikilla laitteilla. Saat ladattua kirjan heti tilattuasi, ja lisäksi se tulee sinulle sähköpostilla, kun olemme käsitelleet tilauksesi. Kirjassa ja koulutuksessa ei ole aikarajoitusta. Katso tarkemmin täältä.

Uskon että kirjan ja sen sisältämien videoiden lämminhenkinen ja empaattinen materiaali innostaa sinua käyttämään musiikkia enemmän, taitotasostasi rippumatta, arvokkaassa työssäsi lasten parissa. Joten jos et ole vielä osallistunut Soivia Polkuja -koulutukseen, tai haluat palata sen pariin uudelleen, niin kirja on nyt saatavilla kesän ajan tarjoushintaan.

Hyppää kyytiin, matka alkaa!

 

PS. Jos haluat tilata isommalle porukalle verkkolaskutuksella, niin katso ryhmälisenssi täältä. Alla olevasta videosta saat selkeän kuvan kirjasta, ja miten helppoa sitä on käyttää.

 

Tuotetunnus (SKU): KOMBO-SP Osastot: , , ,

Saatat myös pitää...