Teemapaketti

54.4069.00

Teemapaketeista löydät innostavia ideoita monipuoliseen musiikkitoimintaan lasten kanssa ympäri vuoden.

Soiva Vuosi ammentaa vahvasti suomalaisesta lastenkulttuurin perinteestä, ja saa lisää voimaa suomalaisesta luonnosta. Nimensä mukaisesti se kiertää vuoden ympäri, vinkaten iloisen innostavaa tekemistä kaikkiin vuodenaikoihin.

Kirjassa on lasten kanssa nousevien teemojen ja juhlapäivien mukaisia vinkkejä aina Aleksis Kiven päivästä vappuun. Lisäksi mukana on runsaasti tietoa ja tekemistä varhaiskasvatuksen kannalta tärkeimmistä teema -ja merkkipäivistä; Suomen luonnonpäivä, Sibeliuksen päivä, lastenoikeuksienpäivä, kansainvälinen nallepäivä jne.

Soiva Vuosi -kirjassa seikkailevat tiput ja puput, tontut, metsän ötökät ja eläimet, robotit, kummitukset, viidakon eläimet, astronautit ja yksisarviset. Löydät kirjasta laululeikkejä, soittoja, loru- ja musiikkileikkejä, tansseja, rytmiikkaa, kehosoittoja, loruja, soitinrunoja -ja satuja.

Pihamusiikkia -kirjaseen on koottu 46 musiikillista toimintaideaa Lähdetään Musiikkimatkalle -kirjoista, jotka voit ottaa suoraan käyttöön lasten kanssa pihalla musisoidessanne.

Vinkit on päivitetty ja muokattu niin, että ne toimivat hienosti Pihamusiikkia tehdessänne.

Muuvit ja Gruuvit Onnistuneseen Kummitteluun sisältää kaikki Musiikkimatkan -kirjoista löytyvät kummitteluaiheiset toimintavinkit + 21 aivan uutta toimintaideaa.

Löydät kirjasta monipuolista teemaan liittyvää tekemistä: soittamista, laulamista, rytmiikkaa, musiikkileikkejä, kuuntelemista, soitinrunoja, tansseja, varjoteatteria, rummutteluja ja paljon musiikin iloa ja sen voimaa. Soittimia tehdään kertakäyttökupeista sekä talouspaperirullista ja rumpuina voi olla erikokoisia muoviämpäreitä.

Kirjan toiminnan keskiössä on lasten osallisuus, yhdessä tekeminen ja kokeminen.

Lue kirjoista tarkemmin:  Musiikkimatkan Soiva Vuosi | Pihamusiikkia -ideoita ulkona musisointiin | Musiikkimatkan Muuvit ja Gruuvit onnistuneeseen kummitteluun

Soiva Vuosi -kirjan mukana tulee tässä paketissa myös Soiva Vuosi cd-levy.

pssst! Tähän tuotteeseen on saatavilla alennuskuponkeja, kun liityt mukaan Postilistallemme, katso ohje alempaa⬇

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Liity mukaan postilistallemme, ja saat alennuskoodeja tähän tuotteeseen heti liityttyäsi. Jos olet jo mukana listalla, etkä saanut vielä koodeja, niin liity uudelleen. Se ei vie kuin kymmenen sekuntia, ja saat koodit välittömästi.

LIITY MUKAAN TÄSTÄ
Paino 1 kg (kilogramma)