Vuoden ympäri -paketti + Musiikkimatkalle 1 ja 2 kirjat ja levy

Alkuperäinen hinta oli: €129.00.Nykyinen hinta on: €99.00.

Syystarjouksessa Vuoden ympäri -paketti + Lähdetään Musiikkimatkalle kirjat ja levy yhteensä vain 99€. Tarjous on voimassa syyskuun loppuun saakka.

Vuoden Ympäri -paketti sisältää Soiva Vuosi ja Räminäpurkki -kirjat ja cd-levyt. Pakettiin kuuluu myös  Musiikkimatkan Soiva Vuosikello, joka nitoo ja jäsentää kokonaisuuden helposti käytettäväksi koko vuoden musiikkitoiminnan rungoksi.

 

Saatavuus: Varastossa

Paketti sisältää:

Musiikkimatkan Soiva Vuosi A4 kierrelankakirja + cd + qr-koodikortti
Musiikkimatkan Räminäpurkki A4 kierrelankakirja + cd + qr-koodikortti
Musiikkimatkan Soiva Vuosikello  A5 kierrelankakirja
Soiva Vuosi nuotit ja ukulelen soinnut e-kirja ladattava pdf
24 kpl Musiikkimatkan ladattavat keräilykortit pdf
Lähdetään Musiikkimatkalle 1 A5 nidottu kirja
Lähdetään Musiikkimatkalle 2 A5 nidottu kirja
Lähdetään Musiikkimatkalle Tupla cd-levy + qr-koodikortti

Lue lisää Lähdetään Musiikkimatkalle kirjoista täältä.

Musiikkimatkan Soiva Vuosikello sisältää täydellisen musiikin varhaiskasvatuksen vuosisuunnitelman, jossa kaikki musiikkikasvatuksen sisältöalueet on jaettu sinulle valmiiksi vuoden jokaiselle kuukaudelle (marssi – valssi, tauko musiikissa, duuri ja molli, hidas ja nopea jne.).

Löydät kirjasta jokaiselle kuukaudelle myös tunne- ja kaveritaitoharjoituksia. Vuosikello toimii yhdessä Soivan Vuoden ja Räminäpurkin kanssa.

 

Soiva Vuosi kiertää nimensä mukaisesti vuoden ympäri, vinkaten innostavaa tekemistä kaikkiin vuodenaikoihin. Kirjassa on lasten kanssa nousevien teemojen ja juhlapäivien mukaisia vinkkejä aina Aleksis Kiven päivästä vappuun.

Lisäksi mukana on runsaasti tietoa ja tekemistä varhaiskasvatuksen kannalta tärkeimmistä teema- ja merkkipäivistä; Suomen luonnonpäivä, Sibeliuksen päivä, lastenoikeuksienpäivä, kansainvälinen nallepäivä jne.

Tällainen laulu kirjasta ja levyltä löytyy Runebergin päivään:


Soiva Vuosi sisältää 25 uutta ja uudenlaista lastenlaulua. Marika sai idean käyttää osassa lauluja tuttua kansansävelmää, ja teki niihin ihan uudet sanat. Näin laulu on aikuisille valmiiksi tuttu. Tässä yllättävän toimiva esimerkki, jossa tunnelma vaihtui päälaelleen, mahdatko tunnistaa tutun sävelen?


Soiva Vuosi -kirjassa seikkailevat tiput ja puput, tontut, metsän ötökät ja eläimet, robotit, kummitukset, viidakon eläimet, astronautit ja yksisarviset. Löydät kirjasta laululeikkejä, soittoja, loru- ja musiikkileikkejä, tansseja, rytmiikkaa, kehosoittoja, loruja, soitinrunoja -ja satuja.

Tässä vielä muutama laulu Soivasta Vuodesta eri vuodenaikoihin:

Kevään aikaan…

Talven tuiskuihin….


Pääsiäiseen…


Ihanaan kesään…

(づ ᴗ _ᴗ)づ♡

Musiikki Kuuluu Kaikille ja Kaikkialle, lapsille ja aikuisille, saliin ja nukkariin, eteiseen ja keittiöön. Siis ehdottomasti myös sinulle!

Musiikkimatkan Räminäpurkki on ensimmäinen julkaisu lajissaan, joka antaa konkreettisia ideoita, harjoituksia ja ohjeita tunne- ja kaveritaitojen harjoitteluun, käyttäen musiikkia apuvälineenä.

Löydät Räminäpurkista valmiita musiikillisia toimintaideoita tunne- ja kaveritaitojen harjoitteluun: valmistetaan Räminäpurkki, johon voi ”huishais” purkittaa kiukkua, temppuillaan karhujen taitoradalla, annetaan soivia halauksia, liikutaan liimautuneilla jaloilla, lauletaan meidän ryhmästä ja kiukun kesytyksestä, pujahdetaan pimeään huoneeseen, hypätään tunteikkaaseen jumppavanteeseen, tanssitaan tötterövalssi, tutustutaan Duuri-koiraan ja Molli-kissaan, tehdään rytmikapuloista tuntosarvet, rentoudutaan ja kuunnellaan satu hiljaisuudesta.

Räminäpurkissa tunne- ja kaveritaitoja harjoitellaan laulaen, leikkien, loruillen, soittaen, tanssien ja liikkuen.

Räminäpurkki jakautuu viiteen eri osioon.

Sinä, minä ja me yhdessä -osion, lasten mielestä takuulla hauskojen leikkien, laulujen ja musiikkiliikunnan siivittäminä tutustutaan kavereihin, rakennetaan yhteishenkeä ja ryhmäydytään.

Musta tuntuu -osiossa käsitellään tunteita kehollisten ja musiikillisten harjoitusten keinoin. Opetellaan toiseen luottamista, pohditaan miltä suru tai harmitus tuntuu. Osion lopussa rakennetaan Räminäpurkki, jonne kaiken kiukun voi purkittaa pois, huiskis haiskis vaan!

Sikin sokin tunteita -osiossa halaillaan nallea, opetellaan tuttuja lauluja uusilla tunteilla, kurkataan pimeään huoneeseen ja tanssitaan kaunis huivitanssi Kerro kerro minulle, mitä kuuluu sinulle? -laulun tahdissa.

Sitten Tutustutaan duurin ja molliin, meidän jo tuttuihin hahmoihin, jotka sopivat loistavasti kirjan teemaan. Tässä osiossa häntä heiluu ja tassut keinuu, maalaukset soivat ja rytmikapulat toimivat tuntosarvina. On suunnistusta on tanssia, leikkejä ja loruja, sekä päivitetty versio kapteeni käskee leikistä.

Pysähdyn, rauhoitun ja hiljennyn -osiossa rentoudutaan hernepussien avustuksella, kuunnellaan hiljaisuutta, katsellaan kaukoputkella ja todetaan – minä näen sinut. Oletkos kuullut, oletkos? -runossa ja -laulussa pohditaan kuinka tuuli heiluttaa pitkää heinää, ja hämähäkki kiipeää pitkin seinää.

Löydät Jokaisen harjoituksen lopusta valmiita kysymyksiä, joiden avulla voitte yhdessä lasten kanssa pohtia toiminnan aikana koettuja tunteita, tuntemuksia ja ajatuksia.

Siis jos kaipaat uusia, valmiita, suoraan käyttöön otettavia ideoita tunne- ja kaveritaitojen käsittelyyn, helpotusta toiminnan suunnitteluun, uutta juurevaa lastenmusiikkia ja ihan vain piristystä tärkeään työhösi, niin Musiikkimatkan Vuoden ympäri -paketti on yksi niistä materiaaleista, jonka hankkimista et tule katumaan.

Musiikkimatkan

Vuoden ympäri -paketti

242 musiikillista toimintaideaa – 37 lastenlaulua – käyttöösi ympäri vuoden!