Vuoden ympäri -paketti -ennakkotilaustarjous

76.80

ENNAKKOTILAUS TARJOUS! Sisältää painetun A5 version Soivasta Vuosikellosta. Tilaus postitetaan kaikkinensa, kun Vuosikellot saapuvat painosta, arvion mukaan 26.02.2024 (+/- 5vrk). Lue tarkemmin mitä kaikkea Vuosikellosta löytyy täältä.

Vuoden Ympäri -paketti sisältää Soiva Vuosi ja Räminäpurkki -kirjat sekä cd-levyt (+ QR-koodit). Pakettiin kuuluu myös painettu versio Musiikkimatkan Soivasta Vuosikellosta, joka nitoo ja jäsentää kokonaisuuden helposti käytettäväksi koko vuoden musiikkitoiminnan rungoksi.

Jos kaipaat uusia, valmiita, suoraan käyttöön otettavia musiikillisia ideoita, helpotusta musiikkitoiminnan suunnitteluun, uutta juurevaa lastenmusiikkia, tunne- ja kaveritaito harjoituksia,  ja ihan vain piristystä tärkeään työhösi, niin uskallan väittää, että tässä on kirjapaketti, jonka hankkimista et tule katumaan.

Musiikkimatkan Soiva Vuosikello sisältää täydellisen musiikin varhaiskasvatuksen vuosisuunnitelman, jossa kaikki musiikkikasvatuksen sisältöalueet on jaettu sinulle valmiiksi vuoden jokaiselle kuukaudelle (marssi – valssi, tauko musiikissa, duuri ja molli, hidas ja nopea jne.). Löydät kirjasta jokaiselle kuukaudelle myös tunne- ja kaveritaitoharjoituksia. Vuosikello toimii yhdessä Soivan Vuoden ja Räminäpurkin kanssa.

Soiva Vuosi kiertää nimensä mukaisesti vuoden ympäri, vinkaten iloisen innostavaa tekemistä kaikkiin vuodenaikoihin. Kirjassa on lasten kanssa nousevien teemojen ja juhlapäivien mukaisia vinkkejä aina Aleksis Kiven päivästä vappuun. Lisäksi mukana on runsaasti tietoa ja tekemistä varhaiskasvatuksen kannalta tärkeimmistä teema- ja merkkipäivistä; Suomen luonnonpäivä, Sibeliuksen päivä, lastenoikeuksienpäivä, kansainvälinen nallepäivä jne.

Soiva Vuosi -kirjassa seikkailevat tiput ja puput, tontut, metsän ötökät ja eläimet, robotit, kummitukset, viidakon eläimet, astronautit ja yksisarviset. Löydät kirjasta laululeikkejä, soittoja, loru- ja musiikkileikkejä, tansseja, rytmiikkaa, kehosoittoja, loruja, soitinrunoja -ja satuja.

Musiikkimatkan Räminäpurkki antaa sinulle valmiita musiikillisia toimintaideoita tunne- ja kaveritaitojen harjoitteluun: valmistetaan Räminäpurkki, johon voi ”huishais” purkittaa kiukkua, temppuillaan karhujen taitoradalla, annetaan soivia halauksia, liikutaan liimautuneilla jaloilla, lauletaan meidän ryhmästä ja kiukun kesytyksestä, pujahdetaan pimeään huoneeseen, hypätään tunteikkaaseen jumppavanteeseen, tanssitaan tötterövalssi, tutustutaan Duuri-koiraan ja Molli-kissaan, tehdään rytmikapuloista tuntosarvet, rentoudutaan ja kuunnellaan satu hiljaisuudesta.

Räminäpurkissa tunne- ja kaveritaitoja harjoitellaan laulaen, leikkien, loruillen, soittaen, tanssien ja liikkuen.

Lue ja kuuntele lisää Räminäpurkista. Tutustu Soivaan Vuoteen ja kuuntele lauluja.

Musiikkimatkan Räminäpurkki + cd + qr-koodikortti A4
Musiikkimatkan Soiva Vuosi + cd + qr-koodikortti A4

Musiikkimatkan Soiva Vuosikello  A5 kierrelankakirja